Woonkamersessie Campus Amsterdam over Amsterdam Green Campus

15-04-2020 Nieuws #duurzaamheid

De regio Amsterdam is een internationaal toonaangevende kennisregio. Dit is een ideale omgeving voor het ontdekken van nieuwe oplossingen voor wereldwijde vraagstukken. Campus Amsterdam verbindt alle campussen, labs en innovatiedistricten in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) en biedt ondernemers, onderzoekers, beleidsmakers en studenten van waar ook ter wereld toegang tot innovatie, kennis en onderwijs in deze regio.

Op dinsdag 19 mei organiseert Campus Amsterdam een eerste zogenoemde ‘Living Room Session’. In deze eerste woonkamersessie staat Amsterdam Green Campus centraal. Dit groene innovatienetwerk is sinds 2016 bezig om projecten, gericht op stedelijke duurzaamheidskwesties, aan te jagen en te faciliteren. Directeur Niek Persoon neemt de deelnemers mee in de werkwijze en projecten. Ook leren de deelnemers aan de sessie meer over het Student Lab, een plek waar mbo-, hbo- en wo-studenten samenkomen om te werken aan projecten.

De eerste Living Room Session van Campus Amsterdam vindt plaats op dinsdag 19 mei van 08:30 uur tot 10:00 uur. Op de website van Campus Amsterdam vindt u meer informatie.