Nomineer de beste (thuis)werkgever in de MRA voor de Zo Werkt Het Award

15-01-2021 Nieuws #mobiliteit

Welke werkgever in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) is de beste (thuis)werkgever van het jaar? Om het inspirerende aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar te vieren, reikt het platform Zo Werkt Het op dinsdag 16 maart in tien regio’s in Nederland een prijs uit: de Zo Werkt Het Award. De datum van de uitreiking is symbolisch, precies aan jaar na de start van de eerste lockdown.

De MRA is een van de tien regio’s waar de prijs wordt uitgereikt. Werkgevers kunnen nog tot en met 10 maart worden genomineerd. Bedrijven die hun werknemers goed hebben geholpen om het nieuwe werken gemakkelijker en comfortabeler te maken, kunnen hier worden aangedragen.

Het platform Zo Werkt Het is een initiatief van Breikers, dat deel uitmaakt van de uitvoeringsagenda van het MRA-programma Samen Bouwen aan Bereikbaarheid (SBaB). Breikers werkt samen met tien mobiliteitsregio’s in Nederland, die zich samen inzetten voor duurzaam en slim reizen.

Via Breikers biedt SBaB kosteloos hulp en advies aan bedrijven die ook aan de slag willen met flexibel (thuis)werken en slim reizen. Hiervoor is ook een samenwerkingsovereenkomst beschikbaar, waar diverse grote werkgevers in de MRA al aan deelnemen. Deze organisaties worden geholpen met het structureel wijzigen van hun mobiliteitsbeleid.