Metrpoolregio Amsterdam huisstijl graphic

Energie duur? Gratis workshop ‘Fix je energierekening’

13-10-2022 Nieuws #duurzaamheid#economie#energietransitie

Inwoners en ondernemers in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) kunnen gratis deelnemen aan workshops om hun energierekening te verlagen. Donderdag 27 oktober zijn er drie workshops in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Deskundigen laten zien hoe op de energierekening kan worden bespaard, om te beginnen met vijftien eenvoudige maatregelen om het gasverbruik met 15% terug te dringen.

De workshops vinden elk uur plaats tussen 15:00 uur en 18:00 uur. Bent u benieuwd welke besparing radiatorfolie of raamfolie oplevert en wilt u zien hoe het moet worden aangebracht? TNO, Jungle en TONZON leggen het uit. Ook hoe tocht kan worden verholpen met eenvoudige, goedkope én effectieve oplossingen. 

Wilt u nóg meer bespaartips op uw locatie, dan kunt u ter plekke een afspraak maken bij een van de energiecoaches van !WOON of kennismaken met de Fixbrigade.

De workshops worden georganiseerd in het kader van ‘15% GasTerug in de Metropoolregio Amsterdam’, een actienetwerk van alle overheden in de MRA en vele partners, zoals !WOON, Jungle Amsterdam, TNO, Rabobank, Amsterdam Economic Board en 02025. Meld u vandaag nog aan voor een gratis workshop via www.02025.nl.