Aanmelding smart health-bedrijven voor Globaliser-programma geopend

22-05-2020 Nieuws #economie

Na een inventarisatie onder marktpartijen gaat de aanmelding van start voor bedrijven in de sector ‘smart health’ die willen deelnemen aan het internationaliseringsprogramma ‘Globaliser’. In oktober begint dit 10-weekse programma, speciaal bedoeld voor smart health-bedrijven in de regio Amsterdam. Startups, scale-ups en mkb-bedrijven kunnen in dit programma aan de slag met een strategie om internationaal te groeien.

De geselecteerde deelnemers aan het programma worden begeleid bij het kiezen van de juiste markt en het bouwen van hun go-to-marketstrategie. Door gebruik te maken van de lessen van ervaren ondernemers, individuele coaching, experts en interactieve sessies worden deelnemers in staat gesteld lean en mean internationale markten te veroveren. Het resultaat? Een gevalideerde internationale roadmap waarmee zij focus aanbrengen en hun smart health-oplossing internationaal kunnen uitrollen.

Het programma wordt in opdracht van Amsterdam Trade & Innovate en de provincie Noord-Holland uitgevoerd in samenwerking met DutchBasecamp. Deelname aan het programma kost € 750,-. Meer informatie en mogelijkheden om aan te melden vindt u op de website van DutchBasecamp.