Uitnodiging 12 december: van parkeerplek naar park

  • 4-12-2018 13:01
Hoe kunnen er meer groene ontmoetingsplekken komen in versteende wijken binnen de Metropoolregio Amsterdam (MRA)? Met deze vraag gingen de trainees van de Traineepool MRA aan de slag voor hun derde gezamenlijke opdracht. Dit deden zij in opdracht van ‘Park om de hoek’. 


‘Park om de hoek’ is een project van De Gezonde Stad. Op woensdag 12 december 2018 organiseren de trainees een evenement in het kader van hun poolopdracht ‘Hoe kunnen we ‘Park om de Hoek’ opschalen binnen de MRA?’. Bent u geïnteresseerd in het creëren van groene ontmoetingsplekken? We nodigen u dan van harte uit!  

In veel buurten leeft de wens om meer groen te creëren. Tegels eruit, bomen erin! Hoewel dit makkelijk klinkt, blijkt het in de praktijk moeilijk om dit zaadje te planten. Wilt u erover meedenken hoe we gezamenlijk meer groene ontmoetingsplekken kunnen maken in buurten? Kom naar ons interactieve event en praat mee! Tijdens dit event zijn er workshops die u inzichten en handvatten bieden om die tegel eruit te wippen en bomen te gaan planten.

Datum: Woensdag 12 december
Tijd: van 14.00 uur tot 17.00 uur
Inloop: 13.45 – 14.00 uur
Locatie: Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 211-213 in Amsterdam
Voor wie: Gebiedsmakelaars, groene initiatieven uit de regio, beleidsmakers en strategen op het gebied van groen/ duurzaamheid en inwoners van de MRA met een groene ambitie (Uitnodiging in pdf).

Aanmelden
https://goo.gl/forms/xs9DJVPkIRgVJ9HI2

Meer weten?
Hier vindt u meer informatie over de poolopdracht van de trainees.